Thaiföld tengerparti Szilveszter parti

Thaiföld egyedülálló TÁRSKERESŐ coaching program, azok számára, akiknek elege van a mindennapi stresszből. Felejteni, feltöltődni, elméjüket regenerálni szeretnének érdekes programok és egy életviteli és vállalkozási tanácsadó coach társaságában. Úgy érzed, hogy bármit csinálsz, egy láthatatlan erő mintha mindig megakadályozna abban, hogy elérd a célodat? Nem érted, miért nem tudsz elég pénzt megtakarítani, lefogyni, vagy egy működőképes párkapcsolatot kialakítani? Gondoltál már rá, hogy nyaralásod alatt jelentős fejlődésen menjél keresztül. Hogy problémáid megoldódjanak, segítséget kapjál életedhez? Egy coach, életviteli tanácsadó tréner óradíja 10-15 ezer forint. Most napokat tölthetsz el egy profi coach társaságában, hogy közben nyaralsz, pihensz és választ, segítséget kaphatsz gondjaidra. Megismerheted mások gondjait, és hogy ők hogyan élik meg és mit lehet tenni a megoldásokért. Közös programok, nagy beszélgetések egyénileg és csoportosan.

A játékos közös munkák barátságot teremtenek, feszültséget oldanak, tanácsot adnak.

Nem ígérhetünk csodát, de hogy energiaszinted a plafonon lesz a tábor végére, hogy új barátokkal gazdagodhatsz, hogy egy profi életviteli és vállalkozási tanácsadó, coach maximálisan a segítségedre lesz az egészen biztos. Mit veszíthetsz? Semmit, mert egy átlag nyaralás árából, most egy komoly programon vehetsz részt. Sokan vannak, aki érzik, hogy ez így nem mehet tovább. De nem tudják az első lépést megtenni. Unalmas, lapos, szomorú, kiégett életet élnek. Társas magányban élnek, nem boldogak. Ebben segíthet a coach. Egész évben tartandó tréningsorozatunk vagy a nyári táborunk a változtatni kívánó embereknek szól. Legyél egyedülálló vagy kapcsolatban élő a segítség neked szól. Tölts el kis időt életviteli és vállalkozási tanácsadók (coach) trénerek, szakemberek társaságában. Hidd el, pozitívan fog változni életed. Lehet, fájdalmasak lesznek a felismerések, de soha nem késő változtatni. Soha nem töltötted szabadságodat, szabadidődet ilyen tartalmasan.

Thaiföld meglátogatásának leginkább december-februári időszakot ajánlják az utazásszervezők.

Ekkor ugyanis a legjobb az időjárás. Más időpontokban vagy jelentős eső, vagy elviselhetetlen kánikula várja az utazót. Sajnos éppen ezért ez az időszak minden tekintetben a legdrágább időszak. Repülőjegy árak a csillagos egekben, szállás, vásárlás, fakultatív programok árai maximumon. A nagyobb létszámú turistacsoportok miatt az alkudozás kisebb mértékű, vásárlások drágább árfekvésűek (de azért még mindig kedvezőek. ) Végül pedig elfogynak a repülőjegyek és a kedvező szállások. Ez most mind elkerülhető, ha már most lefoglalod utazásod az első részlet befizetésével, ami szintén kedvező hisz a fennmaradó részletet ráérsz szeptemberben kiegyenlíteni. Bizonytalan ideig tudjuk árainkat tartani, bármikor változhat az utaztató thaiföldi keresletétől függően. Egy biztos, folyamatos, és bizonytalan mértékű áremelkedésre lehet számítani június végétől decemberig, illetve villámgyorsan elfogynak a kedvező lehetőségek.

Kiket várunk szilveszteri időszakban?

Ez egy buli-időszak, erre fel kell készülni. Ez nem jelenti azt, hogy nem elérhetőek a hagyományos turista programok. Mi is megszervezzük ezeket a thaiföldi programokat. Hisz vannak olyan látványosságok, amelyeket mindenképpen látni kell Thaiföldön. Sok ember, mindenhol zene, parti hangulat van 31-ig. Után picit (tényleg csak kicsit) elcsendesedik. Ezért csak fiatalos gondolkodású embereknek ajánljuk. Természetesen vannak csendes helyek, félre lehet vonulni a tengerparton vagy szállodákban.  Szervezünk programokat a turistacélpontokhoz, de fel kell készülni, hogy a hangulat és az időjárás a partik és a tengerpart felé vonz. Bátran ajánljuk ezt az igen kedvező utat minden érdeklődőnek, aki nyitott és toleráns a világra. Csoportosan megyünk, de semmi nem kötelező. Magyar nyelvű kísérő van a csoporttal, aki 24 órán keresztül rendelkezésedre, aki tanácsot ad, megszervez, elintéz bármit, ami az igényeidhez és pihenésedhez szükséges. Otthonosan mozog Thaiföldön akár vásárlásról, akár pihenésről, vagy különböző programlehetőségekről legyen is szó.

dzsunka a parton

Ha megakarod ismerni a világot, OLVASS! Ha megszeretnéd ismerni önmagad,
UTAZZ!

“…Az “önismeret” egy marhaság!  Amit a tükörből, vagy érzelmekből állapítasz meg az hamis képet ad. Az igazi önismeretet akkor kapod meg, ha különböző szituációkba, élethelyzetekbe kényszeríted magad. Főként olyasmikbe, amelyek nem kényelmesek, kizökkentenek a komfortzónádból. Az ott mutatkozó reakciód adja meg, hogy ki is vagy valójában.” (Feldmár András)

KIKNEK AJÁNLJUK A PROGRAMUNK?

 • Ha nem találod a helyed a világban
 • Ha megakadtál a karrieredben, vagy a magánéletedbe?
 • Ha új embereket akarsz megismerni?tigrissimogatás
 • Ha új barátokat szeretnél?
 • Ha szingli vagy és változtatni akarsz?
 • Ha építenél kis kapcsolati tőkét?
 • Ha el akarsz mondani valamit?
 • Ha tanácsot szeretnél kérni?
 • Ha csak megbeszélnél valamit?
 • Ha kíváncsi vagy mások véleményére , tanácsára is?
 • Ha szeretnél más nézőpontokat is meghallgatni
 • Ha nincs kivel utazni

KIKNEK NEM AJÁNLJUK?

 • THAIFÖLDÖN KIS SZIGETHa csak nyaralni szeretnél?
 • Ha azt szeretnéd, hogy mindenki hagyjon békén!
 • Ha jellemzően introvertált vagy és ezen nem is kívánsz változtatni!
 • Ha a pohár nálad mindig félig üres és ezen nem is kívánsz változtatni!
 • Ha lelkileg megöregedtél és neked ez így jó!
 • Ha mindenben azt vizsgálod, hogy miért rossz!

 

MIT VESZÍTHETSZ A RÉSZVÉTELLEL?

“Csak” egy jót bulizol, utazol, látsz olyan dolgokat, amit hagyományos turista úton soha nem tapasztalsz meg. 

A ROSSZ HÍR: Nem mindenki jöhet velünk. Maximális létszám 12 fő. (vagy repülőjegy készletig)

HATÁRIDŐK: 12 fő létszám elérése (foglaló befizetése,) után lezárjuk a jelentkezést.

Programváltozás jogát, az időjárás és a csoport kívánsága, valamint helyi idegenvezető javaslata alapján fenntartjuk, annak érdekében, hogy minél több és érdekesebb programon tudjunk részt venni, külön költség nélkül. Az indulási-érkezési napok 1-3 napot változhatnak, de ezt időben megtudod.

Phuket szigete

Igazi álomnyaralással várja a turistákat. Thaiföld legnagyobb, legszebb helyeinek egyike. Gyönyörű, zölddel borított dombok, rendezett part, gyönyörű, kristálytiszta langyos víz, isteni konyha, nyüzsgő éjszakai élet, és kedvező árak. Nem véletlen, hogy éppen ez a sziget a világ egyik legnépszerűbb nyaralóhelye! Phuket, Thaiföld legnagyobb szigete, 49km hosszú és 21 km széles, nagyjából 571 km2 területen fekszik.

Thaiföld

A csodálatos természeti adottságokkal megáldott sziget igazi gyöngyszem Thaiföld látnivalói között. Hófehér homokos partok és kristálytiszta víz csábítja ide egyre növekvő számban a belseje hegyekkel tarkított, legmagasabb csúcsa eléri, az 529 méteres magasságot A legszebb tengerpartok a sziget nyugati oldalán helyezkednek el 48 km-es hosszúságban, melyeket különböző magasságú dimbes-dombos szakaszok választanak el egymástól. Nem is beszélve arról, hogy olyan fakultatív programokat szervezhetünk, amit harmadárun tudunk megoldani kinti utazási irodákkal. Dzsungeltúra, kiruccanás Kambodzsába, Angkorba stb

SZEREZD VISSZA AZ UTAZÁS ÁRÁT!

Mi már tudjuk, hogy egy jól irányzott vásárlással utazásaink árát jelentősen csökkenteni tudjuk vagy vissza is kapjuk.

pl Thaiföld árak: Indiai első osztályú szövetből kézzel készült öltöny, ruha Armani katalógusból, 20.000-30000 Ft – itthon 100.000-300.00 Ft,  Inget ingyen készítenek hozzá, vagy 1-2000 forinttért. Erdeti Converse cipő 3-5000 Ft, itthon 20.000 Ft,  stb Ne hidd, hogy gagyi! Thaiföldön gyártat az Adidas, Nike, indiai szabók dolgoznak. Étkezési költség: 300 – 2000 Ft/ nap/fő igényektől függően Buli, alkohol, fakultatív programok: 1000 -5000 Ft/ nap igényektől függően, természetesen a határ a csillagos ég, de nem egyszerű sokkal többet költeni. Cigeretta: 300 -400 Ft


Kiket várunk Thaiföldre? 
• fiatalos gondolkodás, • maximális alkalmazkodás
• élvezi az életet, kedveli a vidámságot és a társaságot, pozitívan gondolkodik
• korosztály elsősorban 40+, de ha szeretnél velünk tartani a korod nem lehet akadály
• bírja az egész napi csavargást a sok látnivaló felkeresését, ami természetesen nem kötelező, 

Kiket nem várunk ?
• a medence partján ücsörgő, all inclusive ellátást kívánó „nyugdíjasokat” – és itt nem a korra gondolunk
• depressziósokat,  akiknek a pohár mindig félig üres
• aki kétségbeesik, ha a szállásán csak zuhanyzó van és nincs sminkasztal

Árak tartalmazza

 1. repülőjegyek és illetékek árát
 2. transzferek, helyi repülőjegyek árát
 3. szállást, elhelyezés két ágyas szobákban, létszámtól függően
 4. reggeli étkezések a szálláson
 5. tréningeken való részvételt
 6. magyar nyelvű kísérő
 7. terápiás programokon való egyéni és csoportos részvételt
 8. kirándulásokon, programokon, látnivalók megtekintésén való részvétel költségeit
 9. egyéni, személyre szabott coachingot, tanácsadást
 10. búvárkodás kipróbálását, felszerelés költségeit
 11. kirándulások költségeit, kirándulásokat ITT nézheted meg
 12. étkezéseket a programokon
 13. magyar nyelvű idegenvezetés
 14. kívánságra egyéb programok, kirándulások, megszervezését (külön költség)
 15. szükséges transzfereket
 16. hazaérkezést követően egyéni coachingot, konzultációt
 17. 20 % kedvezmény kupon minden további táborunk esetén

Semmilyen egyéb rejtett költség nincs!

IDŐPONT Stilveszter december 27 – január 08. (az árak jelentősen emelkedhetnek, illetve a helyek gyorsan elfogynak, már lehet jelentkezni és így kikerülhető az áremelkedés illetve biztosítva van a helye .  Az indulási és érkezési időpontok 1-3 napot változhatnak, de természetesen a Karácsonyt figyelembe vesszük és csak utána indulunk.  A program 10 napos

EGYÉB PROGRAMOK

Kapcsolatszervező és programfelelős:  Dr. Fejes Miklós 06 30 594 7021 e-mail: info@szingliparti.hu

SZABÁLYZAT

Jelentkezés

 • Adatai biztonságban vannak. harmadik fél felé nem kerülhetnek ki!
 

 

Newsletter Powered By : XYZScripts.com
%d blogger ezt szereti:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás